fiery_tymi
ゲスト

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x40, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://wowcv.in/2026/08/28/fieryplay-kody-co-warto-wiedziec]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.